You are here

Error message

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/europava/public_html/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in node_privacy_byrole_nodeapi_prepare() (line 216 of /home/europava/public_html/modules/node_privacy_byrole/node_privacy_byrole.module).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/europava/public_html/includes/common.inc).

Schlenker Ádám

Schlenker Ádám az ELTE Társadalomtudományi Karán tanult politológia és kulturális antropológia szakon, szakdolgozatát az amerikai fekete politikai kultúráról (black politics) és a mai férfi testképről írta. Elvégezte az University Abroad programot a University of California szervezésében ahol gender studiest hallgatott. Az Europa TV-nél önálló híradós anyagot készített a 2005-ös ősz legfontosabb belpolitikai eseményeiből. Jelenleg egy párt országgyűlési kampányában vesz részt. Kutatási területei az európai összehasonlító politika, az USA kül- és belpolitikája, a közpolitika és az esélyegyenlőség.

Schlenker.Adam(kukac)gmail(pont)com
(Budapest)

Black Politics

Médiaszereplések
A magyar EU-elnökség lehetőségei
2010.10.08. Klubrádió - Eurozóna